Printed media

 

Grafisch-bureau.nl ontwerpt álles wat bedrukt kan worden

Op het gebied van bedrukking is grafisch-bureau.nl van alle markten thuis. Een gedegen grafische opleiding, 15-jarige praktijkervaring op het gebied van reprografie en XL-printing en meer dan 10 jaar grafische vormgeving staan garant voor veel kennis en vakkundigheid.

 

> Portfolio logo & huisstijl

> Portfolio boeken & magazines

> Portfolio folder

 

Printed media,

van heel klein tot heel groot

Dankzij jarenlange praktische ervaring met het printproces ontwerpt grafisch-bureau.nl producten van visitekaartjes tot enorme zeildoeken, van A5-folders tot magazines of catalogi van meer dan 200 pagina's.

 

Op bovenstaande foto is  een zeildoek te zien ter ondersteuning van de merchandise-webshop tijdens een open dag voor dealers van SPXFLOW. Het zeildoek is ontworpen om de merchandise-webshop te promoten. Ook de ontwerpen van de merchandise zelf en de merchandise-webshop komen uit de keuken van grafisch-bureau.nl.

 

special skills

Portfolio logo & huisstijl

 

Portfolio boek & magazine

 

Brochure Alcander

Ontwerp van een drietal brochures voor Alcander over de organisatie en haar activiteiten.

 

Magazine

In opdracht van Impuls maakt grafisch-bureau.nl sinds 2010 ieder kwartaal een magazine voor 65+ plussers in Kerkrade. 24 pagina's, oplage 8100.

 

Folder

 

Folder (3-luik formaat)

Folder voor SPXFLOW Bolting Systems over de belangrijkste producten.

De folder is in meerdere talen uitgebracht, waaronder in het Russisch.

 

Folder

Voor een Amerikaanse opdrachtgever ontwikkelde ik een huisstijl en folder voor de Chinese markt. De folder werd uitgegeven in het Engels en Chinees en in China gedrukt.