Online media

 

Website – webshop

Grafisch-bureau.nl maakt zowel websites als webshops. Of het nu gaat om een website van één pagina of een uitgebreide website van meer dan 100 pagina's. De websites en -shops kunnen worden ontwikkeld met een CMS (content management systeem) dat u de mogelijkheid biedt om uw website zelf te onderhouden.

 

> Portfolio website-webshop

 

Digitale nieuwsbrief

Met een digitale nieuwsbrief voor uw klanten of prospects kunt u snel en eenvoudig inspelen op actuele ontwikkelingen in uw bedrijf.

Grafisch-bureau.nl maakt niet alleen nieuwsbrieven voor verschillende klanten, maar geeft u ook graag advies over het gebruik van een externe mailserver voor het versturen van uw nieuwsbrieven. Uiteraard komt managementinformatie daarbij ook aan bod.

 

> Portfolio digitale nieuwsbrief

 

Doorbladerbare folder en catalogus

Verhoog het gemak voor uw klant en zet uw folder of catalogus online als doorbladerbaar document. Vergroot de interactie met uw klant door weblinks of video. De digitale publicatie is geschikt voor elk apparaat en elke webbrowser, downloadbaar als PDF en vindbaar in Google.

 

> Portfolio doorbladerbare folder en catalogus

Printed- en online media in één hand

Grafisch-bureau.nl heeft beide disciplines in huis. Uw folder en website krijgen dezelfde stijl en u hoeft niet met meerdere partijen te overleggen.

Zo bespaart u tijd en geld.

 

special skills

grafisch-bureau.nl ontwerpt printed- en online media in dezelfde stijl.

Portfolio website - webshop

 

Portfolio e-mail nieuwsbrieven

 

Portfolio doorbladerbare folder en catalogus